Maatwerk hydraulische machines :

 • Doelstelling

  De deelnemer kan na afloop van de training alle ins en ouds van hun machine park of een gedeelte daarvan. Van de behandelde machines de schema’s uit lezen, tevens de werkingsvolgorde van een machine in samenhang met het SFC (Sequentional Function Chart) of volgorde diagrammen uit leggen en daarbij de werking van de componenten verklaren.

   
 • Globale beschrijving van de inhoud

  De training bestaat uit de volgende onderwerpen: Behandeling van de specifieke componenten en systemen, en plaats bepaling van de componenten van de aangewezen machines. Uitlezen van SFC of volgorde diagrammen. Componenten testen en beoordelen op hun werking.

   
 • De opzet

  De kennis wordt eerst vastgelegd in modules, in samenwerking met het bedrijf, deze omschreven kennis wordt getoetst. Aan de hand van deze uitkomst worden aanpassingen aangebracht. De deelnemers aan de training krijgen zo een goed naslagwerk. De training bestaat uit een groot gedeelte uit praktijkopdrachten. Speciale componenten kennis zal worden aangebracht net zoals het uitlezen van volgorde en of SFC diagrammen, om verstoringen makkelijker te kunnen lokaliseren. Het reviseren van hydrauliek onderdelen behoord tot de mogelijkheden. Deelnemers ontvangen na afloop bij voldoende eindresultaat het certificaat allround monteur + de naam van de machine of machines waarvoor ze zijn getraind.

   
 • Vooropleiding

  Minimaal een basis opleiding hydrauliek met goed gevolg hebben afgerond, en als monteur of storingsmonteur reeds enige tijd werkzaam zijn bij deze machines, of deze werkzaamheden binnenkort gaan vervullen.

   
 • Planning

  Duur : In overleg

  Locatie : Aanvragend bedrijf / deelnemers

  Tijden en data : In overleg

  Aantal deelnemers : Maximaal 8

   
 • prijs

  Op aanvraag.

  terug
   
 •  
Lees Meer