Herhaling heftruck / reachtruck training:

 • Doelgroep

  Heftruck chauffeurs die ongeveer vijf jaar in het bezit zijn van een hef/ reachtruck certificaat. Of voor deelnemers die reeds enige jaren ervaring hebben in het besturen van een hef/ reachtruck maar nog geen certificaat hebben behaald.

   
 • Werkwijze

  - Theorie : de theoretische kennis van de deelnemers wordt met behulp van een begintoets gemeten. De ontbrekende kennis wordt behandeld en aangevuld, zodat de deelnemers weer op de hoogte zijn van de actuele stand van zaken. - Praktijk : kleine testen of er veilig en bedrijfsgericht omgegaan wordt met de heftruck en de lading, daar waar nodig zal extra instructie gegeven worden. De deelnemers ontvangen, bij voldoende eindresultaat het nieuwe certificaat “Veilig werken met de hef of reachtruck”. Inclusief veiligheidspas.

   
 • Inhoud

  Het opfrissen van kennis en vaardigheden.

  Tijdens de opleiding komt onder andere aan bod:

  Theorie:

  - : verrichten van de dagelijkse veiligheidsinspectie, de belasting en stabiliteit van de heftruck, uitlezen van de beladinggrafieken, bedrijfsvoorschriften en verkeersregels, benamingen van de onderdelen, de elektro- heftruck aan en van het laadapparaat koppelen, algemene veiligheid volgens de Arbo- wetgeving

  Praktijk:

  - : Omgaan met last en heftruck bij het verplaatsen en stapelen van lasten, oplopend in moeilijkheidsgraad

   
 • Planning

  Duur : 1 lesdagen of 2 dagdelen

  Locatie : op locatie deelnemers

  Tijden : in overleg

  Aantal deelnemers : maximaal 6 deelnemers i.v.m. de werkbaarheid in de praktijk.

   
 • prijs

  Groepsprijs in- company € 595,00, exclusief lesmap ά €17,50. Inclusief opdrachten, examen, certificaat en veiligheidspas.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan. Prijzen zijn exclusief reiskosten docent en BTW.

   
 • Locatie

  Trainingslocatie in company.

  Open inschrijvingen voor locatie, Effective Opleidingen in Apeldoorn

  Prijs open inschrijving € 149,00 p/p inclusief lesmap, examen, certificaat en lunch.

   
 • Subsidie

  U kunt in aanmerking komen voor verschillende subsidies. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds (O&O-fonds) van uw branche, het Europees Sociaal Fonds of het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Metaalbewerking (OOM).

  terug
   
 • * Deze training voldoet aan de Europese Kwalificatie en Arbo richtlijnen.